Over ons

Over ons

Welkom bij Prodatalink. Denis Nagels, aangenaam! Gepassioneerd senior ICT-consultant met 25 jaar ervaring, voornamelijk in retail en logistiek. Sinds 2018 ondersteun ik start-ups, gedreven ondernemers en groeiende kmo’s met mijn eigen ICT-bedrijf. Heeft u ICT gerelateerde vragen of problemen? Bel me gerust, dan bespreken wij bij een koffie hoe we uw ICT-omgeving kunnen scherpstellen.

Ervaring
25 jaar lang heb ik als systeem- en netwerkbeheerder voor grote retail bedrijven en logistieke afdelingen gewerkt. Storingen en bugs identificeren. Systeemaanpassingen testen en beoordelen. De ICT-infrastructuur van magazijnen inrichten en optimaliseren. Zonder twijfel heel boeiend, maar in 2018 heb ik de stap gezet naar een eigen bedrijf. Met Prodatalink wil ik mijn schouders zetten onder de ICT van bedrijven in de regio Oost Vlaams-Brabant en het oplossen van uiteenlopende ICT-vraagstukken. Dicht bij de mensen en met een tastbaar resultaat. Zo heb ik het graag!

Expertise
Wie onderneemt, staat voor tal van uitdagingen. Maar waar u zich alleszins geen zorgen over moet maken, is uw IT-omgeving. Ik ondersteun zaakvoerders achter de schermen met het IT-technisch aspect van hun bedrijf. Ik ben pas tevreden als ik zie dat een ondernemer zich 100% kan focussen op zijn bedrijfstoekomst. Met Prodatalink bied ik verschillende samenwerkingsformules aan. Zo probeer ik een power partner te zijn waarop men altijd kan rekenen. Snel, transparant en proactief.

“Mijn werk is mijn passie en daarom volg ik de nieuwste ICT-ontwikkelingen op de voet. Als ik mijn hoofd echt wil leeg maken, dan ben ik altijd te vinden voor een stevige wandeling aan onze Belgische kust of in de Ardennen, liefst samen met mijn gezin en de honden.”


Start-up, klein of middelgroot bedrijf? Wij ontfermen ons over uw ICT!

Over ons

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x