Formules & Tarieven

Formules & Tarieven

Kan u af en toe IT-advies gebruiken of heeft u regelmatig nood aan computerhulp in uw bedrijf? Prodatalink heeft verschillende formules ontwikkeld voor starters, kleine en middelgrote ondernemingen. Op die manier kan u steeds op ons rekenen en betaalt u uitsluitend voor de gepresteerde uren ICT-dienstverlening.


U werkt alleen of in een klein kantoor met maar enkele medewerkers.
Er zullen altijd van die momenten zijn dat: de printer het niet doet, uw mailprogramma blokkeert of zelfs dat u helemaal geen toegang hebt tot het internet. Speciaal om die sporadisch voorkomende problemen snel te verhelpen, hebben we BRONS bedacht!
Hiermee reserveert u 10 flexibele uren dienstverlening die u inroept wanneer u ICT-hulp nodig heeft. In plaats van het volledige uurtarief betaalt u slechts € 73,5/uur!

Uw voordeel: € 25


Formule ZILVERU wenst dat uw werknemers zich zorgeloos toeleggen op hun eigen takenpakket en bij IT-problemen onmiddellijk een expert kunnen contacteren die een oplossing biedt.
Verwelkomt u een nieuwe collega?  Dan zorgt Prodatalink ervoor dat zijn/haar laptop klaar staat met de door u gewenste software. Tevens beheren wij dan graag al uw Office 365-licenties.
Met deze formule reserveert u 25 flexibele uren dienstverlening die u inroept wanneer u ICT-hulp nodig heeft. In plaats van het volledige uurtarief betaalt u slechts € 71/uur!

Uw voordeel: € 125-


Formule GOUDU bent zaakvoerder of IT-verantwoordelijke van het bedrijf. U heeft nood aan een helpende hand of een expertise die niet aanwezig is in het bedrijf. Samen bekijken we uw IT-landschap en zoeken mee naar de beste oplossingen. Dit altijd met een duidelijke visie naar de toekomst toe. In samenspraak passen wij onze tarieven aan naargelang uw noden en budgetten zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen!
Maak vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.
De hieronder vermelde prijzen zijn de algemeen geldende tarieven. Afwijkingen zijn zeker bespreekbaar maar uitsluitend geldig na schriftelijke overeenkomst omtrent de nieuwe prijs en de te leveren prestaties of diensten. Informeer gerust naar onze flexibele aanpak voor: projecten, dagprijzen, opdrachten, langdurige opdrachten, …


Algemeen uurtarief
Ons uurtarief is € 76,- excl. BTW per uur. De te factureren uren bestaan uit eenheden van kwartieren. Hierbij maken wij geen onderscheid in gewerkte tijd bij u op locatie of op afstand (via e-mail, via internet of telefonisch).

Avond- en weekendtarief
‘s Avonds (vanaf 19:00) rekenen wij een toeslag van 15% en in het weekend 50%. Op zon- of feestdagen bedraagt de toeslag 100%. De te factureren uren bestaan uit eenheden van kwartieren.

Voorrijkosten
Hoewel voorrijden steeds minder vaak voorkomt, blijft het zo nu en dan nodig. Voorrijkosten starten bij een minimum van € 10 en minstens één uur ICT-arbeid op locatie, vervolgens rekenen we € 0,80 per afgelegde kilometer. Is uw bedrijf gevestigd in een betalend parkeergebied, dan worden de parkeerkosten in rekening gebracht.


   


Formules & Tarieven

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x